Bedrijfsexcursie

Weet u:
• Hoeveel liter water een persoon per dag verbruikt?
• Dat inbrekers niet graag bij De Stroom komen?
• Of vissen kunnen horen?
• Dames na bezoek aan De Stroom een takje wilg op hun nachtkastje leggen?

Een dagje uit met vrienden, familie of collega’s? Bezoek De Stroom en leer op een ontspannen manier wat het mooie Oirschotse platteland heeft te bieden.

U wordt door Marij in de bezoekers- of demonstratieruimte ontvangen met koffie, chocomel of (kruiden-) thee. Na verwelkoming krijgt u op de beamer een aantal foto’s van de opzet van het bedrijf te zien. Daarna is het tijd om naar buiten te gaan. Haal uw herinnering van vroeger op bij de oude wc die op regenwater wordt doorgespoeld, de waterpomp, het prieeltje en het verrassende gastenverblijf.

meerval-de-stroom

We gaan ook even in de viskwekerij kijken waar we de Afrikaanse meerval kweken. Hier kunt u met eigen ogen zien hoe die vis op een duurzame manier wordt gekweekt. Hierna wandelen we naar achter naar de vlindertuin, kikkerpoel en de Beerze (De Stroom).

kikkerpoel-de-stroom

Jack is gecertificeerd agrarisch Erkend Natuurbeheerder (ENB) en IVN watergids en kan u alles over de natuur op en rond het bedrijf vertellen. Marij vertelt graag alles over de kruiden op het terrein.

jack-en-marij-van-der-schoot

Ten slotte wandelen we naar voren terug en is er bij goed weer de mogelijkheid om pootje te baden in de fontein en nog wat langer op het bedrijf te verblijven en bij te praten.

Kosten per persoon*:
€ 6,- inclusief 1 koffie/thee
€ 9,- inclusief Verse appelflap en 2 koffie/thee
*Minimaal 6 personen

Interesse in een excursie? Liever een excursie op maat?

Neem dan contact op, wij denken graag mee!

Comments are closed.