Viskwekerij

Boek een excursie op ons bedrijf en laat u meenemen in het verhaal over de omschakeling van ons bedrijf. Ontdek dat wij niet alleen Meerval kweken, maar ook hoe wij deze activiteiten verweven met de veranderingen op het Brabantse platteland. Raak geïnspireerd door hoe wij van onze droom uiteindelijk een kostwinning hebben gemaakt.

Probeer onze ambachtelijk op hout gerookte Meerval of één van de andere producten van deze veelzijdige vis. Dit kan vanaf ons boerderijterras, of in één van de vele restaurants in de omgeving.

Bent u van plan om een viskwekerij te starten? Neem dan eerst eens een kijkje hier. Eigenaar Jack van der Schoot kan je met zijn ervaring helpen in de vorm van persoonlijk advies. Maak een afspraak via info@viskwekerijdestroom.nl

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en komende evenementen bij De Stroom? Bent u geïnteresseerd in recepten voor het bereiden van onze Meerval? Of wilt u graag weten wanneer er weer vers gerookte meerval is? Like De Stroom dan op Facebook.