Toeristenpoort

Wij zijn één van de door Oirschot aangewezen Toeristenpoorten. Dit betekent dat u bij ons kunt ‘aanleggen’ en u kunt laten informeren over het veelzijdige toeristische aanbod dat Gemeente Oirschot te bieden heeft.

In samenwerking met VVV Oirschot hebben we diverse faciliteiten die het mogelijk maken om het beste uit uw verblijf in de omgeving te halen. Behalve een hapje en een drankje kunt u op ons boerderijterras genieten van de rust en geïnspireerd raken door al het moois wat het bijzondere Bourgondische Brabantse platteland te bieden heeft.

“Toeristenpoorten zijn  de start-, aanleg-, of eindpunten voor de bezoekers om het omliggende gebied te beleven. De toeristenpoorten zijn gastvrij en functioneren als een waar “visitekaartje” voor de gemeente Oirschot. Het is de eerste kennismaking met het gebied, bezoekers vinden hier informatie over natuurgebieden, recreatiemogelijkheden, streekproducten en eet- en verblijfmogelijkheden. De toeristenpoorten zijn te herkennen aan de paarse banieren. Elke toeristenpoort is uniek doordat het een eigen thema heeft bijvoorbeeld de bourgondische mensen of gastvrije landbouw. Ontdek dit uitnodigende Oirschot en geniet van de toeristenpoorten.”

Openingstijden horeca/boerderijterras Zomertijd: Bij goed weer is het boerderijterras dagelijks geopend van 10:00 – 17:00 uur.

Openingstijden horeca/boerderijterras Wintertijd: Elke dinsdag, zaterdag en zondag geopend van 10:00 – 17:00 uur.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en komende evenementen bij De Stroom? Like ons dan op Facebook.